Henkilötietojani ei saa myydä tai jakaa

Kuten tietosuojakäytännössämme kuvataan, keräämme henkilötietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme ja verkkosivustollamme, mukaan lukien evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saatamme myös jakaa nämä henkilötiedot kolmansille osapuolille, mukaan lukien mainoskumppanit. Teemme tämän näyttääksemme sinulle muilla verkkosivustoilla mainoksia, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi, ja muista tietosuojakäytännössämme mainituista syistä.

Henkilötietojen jakamista kohdennettua mainontaa varten perustuen toimintaasi eri verkkosivustoilla voidaan pitää "myyntinä", "jakamisena" tai "kohdistettuna mainontana" tiettyjen Yhdysvaltain osavaltioiden tietosuojalakien mukaisesti. Asuinpaikkasi perusteella sinulla voi olla oikeus kieltäytyä näistä toiminnoista. Jos haluat käyttää tätä kieltäytymisoikeutta, noudata alla olevia ohjeita.

Jos vierailet verkkosivustollamme globaalin tietosuojavalvonnan kieltäytymisasetuksen ollessa käytössä, asuinpaikkasi perusteella käsittelemme tätä pyyntönä kieltäytyä toiminnasta, jota voidaan pitää henkilötietojen "myyntinä" tai "jakamisena" tai muina käyttötarkoituksina, joita voidaan pitää kohdistettuina mainoksina laitteelle ja selaimelle, jota käytit verkkosivustollamme.