Kukkasen Puodin tarina

Kaiken takana on nainen

Kukkasen Puodin takana olen minä, joutsalainen Liisa Kukkanen, päivä päivältä huimemmin eläkeikää lähestyvä nukkeharrastaja. Aiemmin olin vahvasti mukana koiraharrastuksissa, mutta sitten tuli astma. Samaan aikaan löysin aikuisten nukkeharrastuksen, ja vapaa-aikani alkoi täyttyä jälleen. Muistona aktiivisen koiravalokuvaajan urastani olen lisännyt valikoimaan myös viitisenkymmentä koirarotukirjaa nukkekotikoossa. Niiden kaikkien kannet olen koostanut omaottamistani valokuvista.

 

Mistä kaikki alkoi

Kukkasen Puodin taru alkoi 1.7.2017 kello 11:48, kun astuin sisään Savitaipaleen nukkekotimarkkinoille. Silloin tutustuin ensimmäisen kerran aikuisten nukkekotiharrastukseen. Phicen-nuket löydettyäni siirryin omassa harrastuksessani barbiekokoon. Seuraava askel oli siirtyä kauppiaanakin samaan kokoluokkaan. Olin Suomen ensimmäinen nukkekotitarvikekauppias 1:6 -mittakaavan esineiden parissa.

Videolla kerron nukkeharrastukseni alkutaipaleesta.

 

Tuotekuvien nuket

Verkkokaupan kuvissa on omia 1:6 -kokoisia nukkejani esittelemässä tuotteita. Useimmat nukeista ovat phiceneitä tai actionhahmoja, mutta myös joitakin barbieita on mukana. Jos saumattomat phicen-tyyppiset nuket alkavat kiinnostaa, niin voit tutustua niihin blogissani. Nukeillani on myös ihan oma elämänsä, josta kerron Facebookissa. Kukkasen Puodin uusia kuulumisia puolestaan löydät Instagramista ja Facebookista

Julkaisemme mielellämme myös asiakkaiden lähettämiä kuvia tuotteistamme.

Katso tarkemmat tiedot täältä.

 

Videolla esittelen joitakin myyntiin valmistamiani esineitä.

 

Tuotekuvat

Kaikki verkkokaupan tuotekukvat on meillä otettuja juuri niistä tuotteista, joita myymme. Tavoittenani on kuvata kaikista sekä "edustuskuva", kuva viivottimen kanssa sekä kuva nuken kanssa. Mittakaavan ei siis pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä. Kuvissa esiintyvät nuket ovat useimmiten Phiceneitä tai actionfiguureja, mutta on mukana myös joitakin Barbieita.

 

Miniatyyriesineitä omalla 1to6ware -tuotemerkillämme

Myymme itse tehtyjä miniatyyrejä sekä Havumäestä kotoisin olevia 3D-esineitä 1:6 nukkekoteihin. Kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden osuus kaupassamme kasvaa jatkuvasti. Meidän oma tuotemerkkimme on 1to6ware. Se näkyy tuotekuvissa, kun tuote on meillä valmistettu, lopulliseen asuunsa muokattu tai se on 3D-designneron alihankkijamme meille valmistama.

 

Tuontitarvaraa hyvin valikoidusti

Tuomme jonkin verran nukkekotitavaraa maailmalta, mutta koska olemme mittakaavasta tarkkoja, myymme massatuotannon esineitä hyvin valikoidusti. Omin käsin näperteiljöille tarjoamme sopivan kokoisia ompelutarvikkeita ja muita valmistusosia sekä 1:18, 1:16, 1:12 että 1:6 nukkekoteihin.


Mitoista ja väreistä

Suosittelemme kiinnittämään huomiota esineiden mittatietoihin, onhan varsinkin työkaluissa myös pienemmän mittakaavan tuotteita. Otathan huomioon, että tuotteiden eri valmistuserissä voi olla pientä kokoheittoa, joten mittojen kohdalla on huomioitava +/- 1 mm toleranssi. Myös tuotteiden värisävyt voivat hiukan vaihdella sekä valmistuserien kesken että varsinkin käyttämäsi tietokoneen tai kännykän näytön asetusten mukaan.

 

Myymme keräilytuotteita, ei leluja

Tuotteitamme ei ole testattu leluilta vaadittavalla tavalla. Niitä ole tarkoitettu kestämään lasten leikeissä, vaan ne on tehty aikuisten keräilyharrastukseen.